Spray adeziv TAPIFLEX 400ml / K2 / W170

65,00 lei
cu TVA
Cantitate

Comandă rapidă
 

SIGURANȚĂ: plată RAMBURS

 

LIVRARE: URGENT CARGUS

 

RETURNARE: în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului (vă rugam să consultați condițiile pentru returnarea produselor în pagina "Politica de Retur")

Cu ajutorul acestuia, puteti efectua singuri lucrari minore de reparatie si puteti economisi costurile de reparatie profesionale.

K2 TAPIFLEX este un adeziv profesional pentru tapiterie, cu aderenta ridicata, in spray. Dezvoltat pe baza de materii prime de inalta calitate. Suprafetele imbinate sunt lipite cu o viteza exceptionala si o rezistenta ridicata de aderenta. Are eficienta ridicata si este complet rezistent la umiditate. Ofera o imbinare puternica, foarte flexibila, care nu se degradeaza in timp. Este rezistent la imbatranire.

Perfect pentru: imbinare tesaturi, burete, plastic, metale, sticla, tapiterie, hartie, folie, lemn, carton, piele, polistiren, vinil, cauciuc si alte materiale similare.

Are o gama larga de aplicatii. K2 TAPIFLEX este 100% potrivit ca adeziv pentru soffituri. Lipeste fara probleme: tapiterie auto, tapiterie din piele artificiala sau material textil, covorase de izolare fonica. Poate fi folosit la repararea scaunelor sau la renovarea mobilierului tapitat. Poate fi folosit cu succes pentru a atasa covorase si covoare pe podea si pentru izolarea fonica a peretilor cu spuma acustica.

culoare alba
Acoperire: 6m2

Adezivul spray K2 TAPIFLEX este convenabil de utilizat. Are o duza cu jet reglabil cu unghi de pulverizare reglabil. Asigura pulverizarea usoara si uniforma a adezivului pe suprafata. Nu necesita nicio pregatire. Potrivit pentru utilizare imediata.

Mod de utilizare:

Inainte de aplicare, curatati bine, uscati si apoi degresati suprafetele lipite.

Agitati recipientul pentru aproximativ 3 minute, aplicati adezivul pe ambele suprafete care urmeaza a fi imbinate de la o distanta de 15-20 cm.

Asteptati timp de 3-5 minute.

Apasati cele doua suprafete de lipit.

Datorita duzei cu jet reglabil, unghiul de aplicare poate fi setat. Aplicati mai mult adeziv pe materiale poroase.

Reziduurile de lipici pot fi indepartate cu spirt sau acetona.

Dupa utilizare, rasturnati recipientul apasand pe tragaci pentru a indeparta orice adeziv rezidual din duza

Pret pe bucata.

041122-10

Atribute și caracteristici:

Culoare:
Negru
Comentarii (0)