Spray insonorizant cu bitum 500ml Profesional CHAMPION

45,00 lei
cu TVA
Cantitate

Comandă rapidă
 

SIGURANȚĂ: plată RAMBURS

 

LIVRARE: URGENT CARGUS

 

RETURNARE: în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului (vă rugam să consultați condițiile pentru returnarea produselor în pagina "Politica de Retur")

Spray insonorizant cu bitum Profesional CHAMPION.

Capacitate: 500ml.

Culoare: Negru

Un compus bituminos izolat de inalta performanta pe baza de amestecuri de asfalt cu aditivi din ceara si elastomer. Odata uscat, acesta creează un strat flexibil si moale care asigura o izolatie excelenta a suprafetei impotriva apei, a apei de mare, a apelor reziduale etc. Protejeaza sasiul impotriva impactului mic de piatra si pietris si impotriva coroziunii rezultate din utilizarea solutiilor de apa pentru dezghetarea și prevenirea inghetului glazurat in sezonul de iarnă. Reduce nivelul de zgomot in timp ce vehiculul este in miscare.

BITUM SPRAY protejează piesele din lemn impotriva apei. Poate fi aplicata pe parțile subacvatice ale corpului ambarcatiunilor de lemn și pe partile subterane ale stalpilor de gard. Acesta garanteaza izolarea structurilor metalice, a fundatiilor si a tevilor de beton subterane impotriva impactului asupra mediului.

Pret pe bucata.

260717-2

Atribute și caracteristici:

Culoare:
Negru
Comentarii (0)