Spray insonorizant negru 650ml Noxaro

45,00 lei
cu TVA
Cantitate

Comandă rapidă
 

SIGURANȚĂ: plată RAMBURS

 

LIVRARE: URGENT CARGUS

 

RETURNARE: în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului (vă rugam să consultați condițiile pentru returnarea produselor în pagina "Politica de Retur")

Spray insonorizant negru 650ml Noxaro

Spray insonorizant Noxaro cu formula cauciucata poate fi utilizat in special in domeniul auto pentru a proteja si antifona elementele inferioare ale caroseriei autovehiculelor.

Asigura protectie maxima impotriva apei, sarurilor, nisipului si previne aparitia ruginii. De asemenea odata aplicat acest produs are si proprietati de izolare fonica si este foarte rezistent la diferentele de temperatura.

Utilizare:

Suprafata pe care se aplica insonorizantul trebuie curatata si degresata in prealabil, iar orice urma de rugina si impuritati trebuie indepartata. Suprafata trebuie sa fie uscata inainte de aplicarea produsului. Agitati bine recipientul pentru aproximativ 5 secunde. Scoateti capacul de protectie. Tineti recipientul in pozitie verticala cu butonul de pulverizare la aproximativ 25 cm de suprafata. Apasati ferm pe butonul de pulverizare si miscati spray-ul incontinuu. Utilizati o miscare laterala, in sus si in jos sau circulara pentru a aplica un strat subtire, uniform pe suprafata.

Culoarea capacului indica culoarea produsului.

Pret pe bucata.

050722-2

Atribute și caracteristici:

Culoare:
Negru
Comentarii (0)