POLITICA DE RETUR

Conditii pentru returnarea produselor

Potrivit dispozitiilor OUG 34/2014 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta : "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului". 

Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator. Acesta nu va plati transportul in cazul in care primeste un produs cu defect de fabricatie sau un produs gresit, iar returul va fi organizat de catre AUTOCOMENZI.RO.

Daca doriti sa schimbati produsul cu alt produs, va rugam sa ne contactati in prealabil prin email la adresa magazin@autocomenzi.ro in care veti specifica foarte clar numarul comenzii, numele dvs si produsul pe care il doriti la schimb.

Orice schimb de produs se poate face doar in limita stocului disponibil. Daca modelul dorit nu mai este in stoc, puteti alege altul cu achitarea eventualelor diferente de pret de catre dvs. sau restituirea lor de catre noi.

Produsul pe care doriti sa-l schimbati trebuie trimis catre noi printr-un curier organizat de dvs. n afara de Posta Romana) la adresa: Bulevardul Fratii Golesti nr. 29 E, Pitești, Arges.

Orice produs pe care il veti returna trebuie sa NU fie folosit, cu urme de uzura, zgariat/lovit/deteriorat si trebuie sa fie insotit de TOATE accesoriile, etichetele, manualele/fisele tehnice si AMBALAJUL ORIGINAL!

Va rugam sa folositi un ambalaj protector pentru expeditie.

In cazul in care nu doriti schimbarea produsului, ci este vorba despre un simplu retur, va vom inapoia contravaloarea produsului returnat prin transfer bancar in contul IBAN specificat de dvs. Perioada de rambursare a contravalorii produsului returnat se va face in maxim 14 zile calendaristice de cand produsul returnat a ajuns la adresa specificata mai sus.

Atentie! Nu primim colete returnate cu plata ramburs!

Primim doar colete pentru schimb de produse sau retur a caror plata de transport a fost efectuata de expeditor (client).

Nota: Ne rezervam dreptul de a nu onora comenzile realizate de persoane care au efectuat mai mult de 3 retururi in ultimele 12 luni ale anului in curs.